Govornička škola 2019

Petu godinu zaredom Debatni klub EFZG organizira svoj najveći projekt Govornička škola. Ova jubilarna Govornička škola 2019 održat će se kao i do sada u Gradu Crikvenici, u razdoblju od 4. do 6. listopada pod pokroviteljstvom Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Konzulata Velike Britanije British Embassy Zagreb, naših partnera HAMAG-BICRO, OTP banka Hrvatska, Studentski Zbor Sveučilišta U Zagrebu, Turističke zajednice Grada Crikvenice Crikvenica – Croatia i Ekonomski fakultet Zagreb, ujedno matične institucije Debatnog kluba EFZG.

Predviđen je broj od 120 sudionika iz svih dijelova Hrvatske, ali i susjednih zemalja, redom mladih i ambicioznih ljudi svjesnih važnosti usavršavanja svojih govorničkih kompetencija i javnog nastupa uopće.

Cilj projekta oduvijek je bio informirati mlade, razviti kritičko razmišljanje, a prvenstveno osigurati im sposobnost samopouzdanog javnog nastupa. Ti se ishodi učenja ostvaruju radom u malim grupa s mentorima i predavačima putem interaktivnih predavanja i radionica sve u svrhu pripreme mladih na kvalitetniju buduću poslovnu i privatnu komunikaciju. Spomenuti mentori i predavači sve su redom priznati pojedinci svoje struke, pripadnici akademske zajednice, profesori na vodećim hrvatskim fakultetima, također predavači Govorničke akademije Demosten, predvođeni najpoznatijim hrvatskim komunikologom i našim višegodišnjim suradnikom Kristijanom Sedakom. Ove godine imamo tu čast predstaviti i Veleposlanika Konzulata Velike Britanije kao jednog od naših predavača.

Ovogodišnje izdanje Govorničke škole, prepuno je noviteta, a ponosni smo što će Govornička škola 2019 biti prepoznata po prvi puta kao međunarodna konferencija uslijed suradnje s našim partnerima i van Republike Hrvatske.

PRIJAVNI OBRAZAC: http://bit.ly/prijavnicaGS2019

Brošuru preuzmite ovdje.