Govornička škola 2019

Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu udruga je koja svoj dugogodišnji rad usmjerava na pružanje dodane vrijednosti mladima u vidu stjecanja neformalnog znanja iz područja govorništva, poboljšanja osobnih komunikacijskih kompetencija i rješavanja straha od javnog nastupa.

Govornička škola 2019 bit će po prvi puta prepoznata kao međunarodna konferencija uslijed suradnje s partnerskim organizacijama van Republike Hrvatske, a obogatit će ju sudjelovanje više od 120 mladih iz svih dijelova Hrvatske, ali i šire regije.

Ova jubilarna Govornička škola 2019 održat će se u gradu Crikvenici, u razdoblju od 4. do 6. listopada pod pokroviteljstvom Konzulata Velike Britanije British Embassy Zagreb čiji će Veleposlanik (IME) ujedno biti i jedan od predavača na konferenciji.

U skladu s klupskom misijom već petu godinu zaredom organiziraju svoj najveći projekt “Govornička škola”. Cilj projekta oduvijek je bio informirati mlade, razviti kritičko razmišljanje, a prvenstveno osigurati im sposobnost samopouzdanog javnog nastupa. Ishodi učenja ostvaruju se radom u malim grupa s mentorima i predavačima redom priznatim pojedincima svoje struke, profesorima na vodećim hrvatskim fakultetima, ujedno predavačima Govorničke akademije Demosten, predvođeni najpoznatijim hrvatskim komunikologom i višegodišnjim suradnikom Kristijanom Sedakom, putem interaktivnih predavanja i radionica sve u svrhu pripreme mladih za kvalitetniju buduću poslovnu i privatnu komunikaciju.

Facebook event možete pronaći ovdje.